Restaurant Hotel
& Pub

The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.

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Mittagsmenü

Montag und Dienstag Ruhetag

3-gängiger Menüpreis 13,00
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,50)

Suppe
Szegediner Krautfleisch mit Salzkartofferl
oder
Krautstrudel mit Kräuter-Sauerrahm und Salat
Joghurt mit Früchten

legierte Brotsuppe
Esterhazyschnitzerl mit Kartoffelkroketten
oder
Gefüllte Ravioli mit brauner Butter, Parmesan und Salat
Topfenknödel
 

Minestrone
Gebackenes Fischilet mit Petersilkartofferl und Salat
oder
Scheiterhaufen mit Kompott
Pudding

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