The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.
Mittagsmenü
Montag und Dienstag Ruhetag
3-gängiger Menüpreis 13,00
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,50)
Nudelsuppe
Pikantes Putensgeschnetzeltes mit Gemüse und Reis
oder
Gemüsepalatschinke mit Kräutersauce und Salat
Dessert
Suppe
Szegediner Krautfleisch mit Salzkartofferl
oder
Kürbisgulasch mit Kartofrfelknödel
Kuchen mit Schlagobers
Minestrone
Fischfilet natur in Lauch-Oberssauce mit Butterreis und Salat
oder
Gebackene Champignons mit Sauce Tatare und Salat
Pudding