The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.
Mittagsmenü
Montag und Dienstag Ruhetag
3-gängiger Menüpreis 13,00
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,50)
Kartoffelcremesuppe mit Steinpilzen
Paprikahendl mit Spätzle
oder
Spätzle mit Blaukäsesauce und Salat
Dessert
Klare Suppe mit Einlage
Specklinsen mit Geselchtem und Semmelknödel
oder
Gemüse-Rahmlinsen mit Semmelknödel
Somlauer Nockerl
Knoblauchcremesuppe
Gebackenes Dorschfilet mit Petersilkartofferl und Salat
oder
Gebackener Käse mit Sauce Tatare und Salat
Grießschmarren