Restaurant Hotel
& Pub

The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.

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Mittagsmenü

Montag und Dienstag Ruhetag

3-gängiger Menüpreis 13,00
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,50)

Suppe
Bratwürstel mit Kürbisgemüse und Kartofferl
oder
Kaspressknödel mit Kräuter-Sauerrahm und Salat
Flüssiger Schokoladenkuchen

Topinambursuppe
Spaghetti Bolognese mit Salat und Parmesan
oder
Spaghetti mit Tomatensauce, Parmesan und Salat
Dessert

Backerbsensuppe
Gebackenes Fischfilet mit Petersilkartofferl und Salat
oder
Kartoffelknödel mit Spinat-Mozzarellafülle und Salat
Rumschnitte

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