The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.
Mittagsmenü
Montag und Dienstag Ruhetag
3-gängiger Menüpreis 13,00
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,50)
Spinatcremesuppe
Naturschnitzerl mit Kürbisgemüse und Kartofferl
oder
Kürbis-Puffer mit Kräutersauerrahm und Salat
Dessert
Frittatensuppe
Spaghetti Bolognese mit Salat
oder
Pesto-Spaghetti mit Salat
Topfenknödel
Kürbiscremesuppe
Gebackenes Dorschfilet mit Petersilkartofferl und Salat
oder
Gefüllte Malenzaniröllchen mit Paprikaschaum und Salat
Marmelade Palatschinke