Restaurant Hotel
& Pub

The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.

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Mittagsmenü

Montag und Dienstag Ruhetag

3-gängiger Menüpreis 12,50
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,00)

Tagessuppe
Specklinsen mit Knödel
oder
Vegetarische Linsen mit Knödel
Joghurt mit Früchten

Kartoffelcremesuppe
geb Fleischpalatschinke mit Sc Tatar und Salat
oder
Kräuter-Gemüsepalatschinke mit Salat
Tagesdessert

Klare Gemüsesuppe
Fischfilet natur gebraten mit Reis
oder
geb Kürbis mit Sc Tatar und Salat
Apfelmus mit Vanilleeis und Schlagobers

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