Restaurant Hotel
& Pub

The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.

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Mittagsmenü

Montag und Dienstag Ruhetag

3-gängiger Menüpreis 12,50
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,00)

Suppe
Saltim Bocca von der Pute mit Grießplätchen
oder
Gebackene Zucchini mit Kräuter-Sauerrahm und Salat
Dessert

Zucchinicremesuppe
Gebackene Fleischpalatschinken mit Sauce Tatare und Salat
oder
Gemüselaibchen mit Tomatensauce und Salat
Cremeschnitte

Gemüsecremesuppe
Dorschfilet in Lauch-Oberssauce mit Basmatireis und Salat
oder
Ravioli mit Tomatenfülle, Basilikum Pesto und Blattsalat
Joghurt mit Früchten

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