Restaurant 
& Pub

Our cuisine is known for its quality, regional and seasonal dishes. Our home dried "Dry aged Beef" awaits you. Daily specials often include offal dishes and are mostly gone in a flash...

 

You are guaranteed to find your favourite spot! The elegant Landhausstüberl, or the wood panelled, cosy Gastzimmer, the bright and airy  Wintergarten or the new Terrace in the inner courtyard, the choice is yours.

Dogs must be kept on a lead and are not allowed on the table, chairs or benches. Non-compliance with those rules may lead to cleaning charges. Thank you for your respect towards other guests.

Pride and joy of Senior Fritz Hönig is his wine cellar. Member of the Pannonian Wine brotherhood, he keeps some real treasures and is always proud to present them to - and taste them with - his guests.

 

Our menue

Schafsfrischkäse mit Bärlauch-Espuma und Lavacracker12,50
Leberknödel- oder Frittatensuppe5,10
Bärlauchschaumsuppe mit Blätterteigwürfel  6,00
sowie täglich wechselnde Tageskarte 

Filetsteak mit Spargel Hollandaise und Petersilkartofferl

39,00

Wallerfilet auf Spargelrisotto

25,00
Lammbraten mit Schmorgemüse und Grießtaler

24,00

Illmitzer Spargel gebraten mit Petersilkartofferl, Weißweinschaum und Rohschinken22,50

Kräuterrostbraten mit Kroketten

22,50

Cordon bleu mit Salatteller

19,00

Gebackenes Zanderfilet mit Salatteller

19,80

Gebackenes Schweinsschnitzerl mit Salatteller

18,00

Gebackenes Putenschnitzel aus Pöttelsdorf mit Salat

20,00
Dreierlei bunte Bandnudeln mit Pilzen und Schinkenstreifen in Lauch-Oberssauce dazu frischer Parmesan

16,50

sowie täglich wechselnde Tageskarte 

Topfen-Erdbeer Knödel auf Erdbeerragout

11,00

Topfen-Marillenstrudel hausgemacht

7,20

Schokoladepaltschinken mit Nussfülle und Schlagobers 1 Stk. / 2 Stk.

6,90/ 9,90
Somlauer Nockerl7,20
sowie täglich wechselnde Tageskarte 

Änderungen vorbehalten.

BREAKFAST BUFFET

Our breakfast buffet - Your time out.

Enjoy the large variety – a tasty and stress free start into a new day with homemade jams and cakes, musli and cereals, ham, fruit salad, cheese selection, fruit juices, bread and rolls,......

Wed-Sat 7:30 to 10:30, Sun 7:30 to 10:00
 

CULINARY ROADMAP THROUGHOUT THE YEAR

Valentine´s day
Valentine´s Candle Light Dinner

ash wednesday
Fish buffet

March - april
Lamb & wild garlic

JUNe – AUGUST
BBQ evenings

OcTOBRe – NOVEMBre
Goose & game meat

NEW YEAR´S EVE
Gala menu

We are proud members of "Niederösterreichische Wirtshauskultur" (pub and inn association)


Restaurant Post Hoenigwirt in 2860 Kirchschlag